Razvoj športnih igrišč iz umetne trave

Nidasport je lahka drenažna satasta plošča, ki omogoča hitro gradnjo športnih igrišč, v gradnji ali obnovi, kot alternativno rešitev.
Povezan z dnom kompaktne in porozne oblike omogoča popolno začasno hrambo vode pod umetno travo, preden se naravno vdre v tla.

Na neprepustni podlagi, na strehi ali na betonski plošči nidasport v kombinaciji z drenažno vrsto Geoflow zagotavlja zbiranje in evakuacijo deževnice pod umetnim travom, pri čemer se izogne zastajanju vode ali vlečenju ponjav po tleh.
Nidasport omogoča začasno shranjevanje deževnice.
Lahka, služi tudi kot drenaža, ponuja pa možnosti za tehnično in ekonomsko optimizacijo betonske plošče.
.
Na sloju za izravnavo od peska nidasport zaradi svoje trdnosti in togosti zagotavlja vzdržljivost površine v daljšem obdobju.

Nidasport se lahko uporablja za gradnjo različnih športnih igrišč:

– teniško igrišče
Polipropilenska satasta plošča, prepustna, stabilna in vpojna, se veže na umetno travo ali smolo.
Zaradi kombinacije je teren zelo udoben in trpežen, tih (brez hrupa v teku, brez zvoka žogice) s popolnim oprijemom tudi v primeru dežja.

– nogometno igrišče, kriket…
Nidasport plošče so zelo visoke tlačne trdnosti tudi dovolj prožne, da se prilagodijo terenu brez nevarnosti nestabilnosti ali prodora.
V kombinaciji z umetno travo postanejo nogometna igrišča udobna, odporna na udarce in vzdrževanje.

– igrišče za golf
Zaradi visoke zmogljivosti za shranjevanje vode (95%) plošča ponuja alternativno rešitev za dobro upravljanje vode med nevihtami in po njih.
S koeficientom toplotne izolacije pribl. 0,3 / m² / ° C sataste plošče ščitijo temelj pred zmrzaljo in glede na podnebje in obstoječa tla zmanjšajo debelino zemeljskih del za približno 30 cm.
Plošče, velike in lahke, omogočajo zelo hitro in kakovostno namestitev.

Pregled izdelka